تجربهی «آقای ابوطالبی» از فعالین حلقهی میانی در شهر قم به شرح زیر است:
هدف اصلی ما در نهضت جوانان انقلابی تمدنساز این بود که بهجای اینکه خودمان مستقیم وارد عمیات بشویم و برای افزایش مشارکت در انتخابات کاری انجام دهیم، از افراد بسیاری که برای انتخابات دغدغه دارند و میخواهند اقدامی انجام بدهند اما نمیدانند دقیقا چه کاری انجام دهند و چطور در عرصهی انتخابات وارد شوند پشتیبانی کنیم.
ما بستهای را طراحی کردیم به نام نجات که به گروههای مردمی میآموزد چگونه اقدام کنند، چه ماموریتی انجام دهند و چه ظرفیتهایی را فعال کنند.از راهبردهای اصلی ما در طراحی این بسته این بود که در انتخابات همه باید فعال شوند و این امر مردمیساز شود، ما جملهای از امام را پیاده کردیم که میفرمایند: هرکس مکلف است باید در انتخابات تاثیر گذار باشد چون سرنوشت اسلام وابسته به این امر است.
طراحی عملیات ما به این صورت بود که همه در هر سنی، صنفی، با هر جنستی، توانمندی و ظرفیتی، را بتوانیم درگیر انتخابات کنیم و ظرفیتش را جهت مشارکت در انتخابات فعال کنیم. راهبرد ما این بود که خروجیهایی که در میدان اتفاق میافتد باید جلوهی مردمی و نهضتی داشته باشد یعنی طوری باشد که جامعه احساس کند خود مردم دارند برای مشارکت تبلیغ میکنند.
و راهبرد دوم ما به این صورت بود که وارد فضای حقیقی بشویم و خیابانها را بهدست بگیرم چون جایی است که دشمن حضور ندارد و به همین علت اکثر فعالیتهای ما در فضای حقیقی طراحی شدهاست.