تجربهی «خانم مهزاد زندمحب» از فعالین حلقهی میانی در شهر همدان به شرح زیر است:
ما حرکتمان از روز اول کاملاً مردمی بوده و از یک فضای خیلی کوچک شروع شد. در ابتدا ما یک جمع پنج نفره بودیم که یکی از این پنج نفر هم مادر خودم بود. در ادامه پس از همفکریهایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که بیاییم دربارهی مسائل تربیت کودک، نه تنها به این دلیل که بچه داریم، بلکه به این دلیل که در جامعه با بچهها در ارتباط هستیم فعالیت کنیم.
با همین رویکرد یک سری دورهمیها شکل گرفت و این حلقه به مرور بزرگ تر شد. ما از اول در فضای مجازی گروه ایجاد کردیم و بهصورت ماهیانه و هفتگی دورهمی گذاشتیم. هرکسی به تناسب جلساتی که شرکت میکرد، مبلغ طرح میشد و افراد دیگر را با خود میآورد. تبلیغ کار و معرفی آن به افراد علاقهمند عموما به همین صورت چهره به چهره میان مادران انجام میشد.
محتوای جلسات عمدتا مباحث مرتبط با حال خوب است، بحث نهجالبلاغه خوانی هم ادامه دارد و هم چنین رویکرد هوش متعادل را پیش میبریم.
ما میرویم و یک کتاب مثلاً خواهر برادر سازگار را میگذاریم وسط و درمورد آن به تبادل نظر و گفتوگو میپردازیم. کودک، خانواده، انسان، یا کتابهای آقای عباسیولدی را میگذاریم و میگوییم این کتاب را بخوانید هفتهی بعد بیایید راجع به آن گفتوگو داشته باشیم. با توجه به ظرفیت محله ها مباحث متعددی در هر محله مطرح میشود.
افرادی که در این حلقه میآمدند دورههای بسیاری را گذراندند و مباحث ابتدایی را دیگر با اینها پیش نمیرویم و مباحث جدیدتر می شود و از اساتید دعوت میکنیم.